Fotók: ő volt a britek kedvenc hercegnője Diana előtt – Anna hercegnő gyönyörű volt fiatalon

Az angol királynő egyetlen lánya, Anna hercegnő elképesztően szép volt fiatalkorában és legalább olyan jószívű, mint sógornője, Diana hercegnő. Nézd meg a róla készült fiatalkori fotókat!

Anna hercegnő gyönyörű volt

Anna hercegnő Erzsébet királynő második gyermeke és egyetlen lánya, aki idén augusztusban ünnepli a 66. születésnapját. Anna fiatalkorában elképesztően gyönyörű volt, hosszú szőke haja olyan külsőt kölcsönzött neki, akár egy filmsztáré. A hercegnő a királyi család egyik legkülöncebb tagja, híres például arról, hogy egyetlen ruháját sem dobja ki, manapság ugyanazokban a szettekben jár a különböző eseményekre, mint évtizedekkel ezelőtt. Családjából elsőként vett részt olimpián, a brit lovastusa csapat tagjaként versenyzett a játékokon 1976-ban.

23 évesen ment férjhez

A hercegnő első férje Mark Phillips ellentengernagy volt, akihez 1973-ban, mindössze 23 évesen ment feleségül. A fényűző esküvőt nagy felhajtás övezte, a britek nagyon kíváncsiak voltak Anna menyegzőjére. Két gyermekük született, Peter és Zara, akik anyjuk kérésére nem viselnek semmilyen nemesi címet. 1992-ben elvált férjétől, majd még ugyanebben az évben hozzáment Timothy Laurence-hez, a Brit Királyi Haditengerészet parancsnokához.

Lapozz a cikk folytatásához és nézz meg még több képet Anna hercegnőről!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!