Fotó: lila monoklival a szeme alatt, felszakadt szájjal fotózták Sarka Katát – A jó ügyért ezt is vállalta

Sarka Katáról sokan tudják, hogy elítél mindennemű erőszakot, mindegy, milyen élőlényről van szó. Ezért mondott igent ezekre a durva kampányfotókra, amelyek talán végre felrázzák az embereket. Nézd meg a sokkoló képeket!

Nagyon durva fotók készültek Sarka Katáról

Hajdú Péter gyönyörű, 29 éves felesége és két gyermekének anyukája, Sarka Kata már sokszor és sok helyen elmondta, megveti az erőszakot, bármilyen élőlényről legyen is szó. Most, a múlt szombaton tartott állatvédelmi tüntetésre reagálva vállalt el egy kampányfotózást, melyre a Tornóczky Anita által vezetett Állatvédőrség kérte fel.

A róla készült fotókon ezúttal nem szép ruhában és tökéletes sminkben látható, hanem piszkosan, monoklikkal a szemei alatt, felrepedt szájjal. Mindez természetesen a sminkesek műve, Katát valójában nem bántották, ezzel csupán arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy ma már ismert tény: aki állatokat bántalmaz, előbb vagy utóbb emberekre támad.

Ezt írta Facebook-oldalán a képekről

„Életem egyik meghatározó fotózása! Nagyon hálás vagyok az Állatvédőrségnek, hogy engem kértek fel ehhez a kampányhoz! Mélységesen elítélem az erőszakot, mindegy hogy emberrel, vagy állattal történik! Örülök, hogy kiderült az, hogy aki állatokat képes bántalmazni, az nagyobb eséllyel bánt embereket is! Remélem, hogy sikerül elérni azt a célt, hogy kellőképpen büntessék azokat, akik állatokat kínoznak! Kérlek, hogyha tehetitek, akkor segítsétek az 1%-kal az ő munkájukat! Rendkívüli, amit ők nap, mint nap véghez visznek!” – írta Facebookon a durva fotók mellé.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotók: facebook.com/sarkakata

Oldalak

Szólj hozzá Te is!