Hirdetés

Fotó: ilyen Erdélyi Mónika, amikor pin up-lányként pózol – El se hisszük, milyen bevállalós

A máskor visszafogottan, de azért színesen öltözködő Erdélyi Mónika az Édes élet című műsor egyik szereplőjeként vett részt egy izgalmas fotózáson, ahol olyan sminkben és ruhában kellett pózolnia a fényképezőgép előtt, amelyhez hasonlót az ’50-es évek szexszimbólumai viseltek. Nézd meg a fotókat!

Kacér pin up-lányként fotózták Mónikát

A 48 éves Erdélyi Mónika, aki többnyire visszafogottan, de csinosan és színesen öltözik, úgy döntött, az Édes élet legújabb epizódja kedvéért bevállal egy olyan fotózást, amelyhez hasonlót korábban még sosem. A stúdióban kislányos sminket, pöttyös szoknyát és piros fejkendőt kapott, majd megtanították neki az ’50-es évek szexszimbólumainak ártatlan, mégis dögös pózait. A kétgyermekes műsorvezető jól vette az akadályokat, szép képek készültek. Az átéltekről pedig a TV2 Aktív című műsorában számolt be.

„Abszolút úgy tudtam megvalósítani a fotót, hogy én nem is ismertem magamra szinte. Annyira szépen volt megkomponálva az egész produkció, mintha tényleg, nem is tudom, újjászülettem volna” – lelkendezett az Aktívban Mónika.

Lapozz, és tudd meg, hogy áll Mónika a fogyókúrájával!

Fotó: tv2.hu/aktiv

Oldalak

Szólj hozzá Te is!