Fenyő Miklós: "Nem lehet egy nővel leélni az életet"

Nemrég írtunk Plexiről, Fenyő Miki cserfes vokalistájáról, akit az énekes iránt érzett reménytelen szereleme kergetett öngyilkosságba, de a rajongók tanúsága szerint már a legnagyobb jampi sem a régi. Fenyő gyászolja nemrég elhunyt szerelmét és gyászolja a feleségét is, tekintete üres, szemében már csak szomorúság van.

Magányos jampi

Fenyő Miklós legutóbbi koncertjén megtörten, mély fájdalommal a hangjában énekelte régi slágereit, írja a Story magazin. Az öltőzőjében magányosa üldögélt és nem beszélt senkivel, a koncert után is, épp hogy csak odaköszönt a zenekari tagoknak és rajongóknak, és már ment is haza. Nem csoda, hogy ennyire maga alatt van, hisz két nőt is gyászol.

Fenyő 2013 szeptemberében vesztette el a feleségét, Ágit, majd egy évre rá a szerelmét, kolléganőjét, szeretőjét, Plexit, a Modern Hungária énekesnőjét. Plexi, alias Csordás Ilona a halála előtti utolsó estéjét még az énekessel töltötte, majd lement a Duna-partra és belevetett magát a folyóba.

"Nem lehet egy nővel leélni az éltet"

Fenyő sosem vállalta fel, hogy Plexi a szeretője, a nő talán ebbe is pusztult bele, az örök másodhegedűs szerepébe, ám a zenész egyik interjújában megválaszolta a kérdést: "Az én pályámon, az én habitusom mellett képtleneség egy nővel leélni az életet." - mondta egy korábbi interjújában.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba, youtube.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!