Erre senki sem számított - Paul McCartney új lemezén Mark Ronson is közreműködött

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
"A lemez rendkívül sokszínű. Összesen négy producerrel dolgoztam együtt, és mindegyikőjük valami mást hozott magával" - idézte a BBC News hírportál McCartneyt. A dj-ként és producerként is tevékenykedő Ronson olyan sztárokkal működött korábban együtt, mint Lady Gaga, Lily Allen és a néhai Amy Winehouse. McCartney, aki idén zsebelte be 17. Grammy-díját, "nagyon pozitívnak" nevezte az új albumról elsőként napvilágot látott New című kislemezt, amelyen a Ronson dolgozott.

A 71 esztendős zenész elárulta, hogy a brit énekesnő, Adele Skyfall című slágerét is jegyző Paul Epworth-szel a közös munka sokszor improvizációra épült. "Már a találkozásunk első napján bevonultunk a stúdióba, ő felvázolta az elképzelését, majd azt mondta, lássunk munkához" - idézte fel McCartney.

Az új albumon közreműködő másik két producer egyike Ethan Johns, aki korábban Ryan Adams-szel és a Kings of Leonnal dolgozott együtt, a másik Giles Martin, a Beatles zenekar szinte valamennyi számát zenei producerként jegyző Sir George Martin fia. A korong október 14-én kerül a boltokba Nagy-Britanniában, míg az amerikai rajongók egy nappal később érhetik el a lemezt.

Forrás: MTI
Fotó: celebuzz.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!