Ennyire számító Kate Middleton - Így férkőzött közel Vilmos herceghez

Katalin hercegnő és Vilmos herceg szerelmét mindig mesébe illően képzeljük el, közben egy bennfentes szerint nem sorsszerű volt az egymásra találásuk, hanem tervszerű.

Csak Vilmos

Kate az életét állítólag Vilmos köré építette, és ez nem az esküvő utáni időszakra értjük, hanem már az egyetemi évei előtt is minden a jövendőbeli királyról szólt. Ezeket az infókat Katie Nicholl legújabb könyvében lehet olvasni. Az írónő egyébként jóban van a Middleton családdal, legalábbis idáig…

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A „Kate: The Future Queen” című könyvében arról ír, hogy Kate korábban úgy tervezte, hogy az edinburghi egyetemre fog jelentkezni, de amikor megtudta, hogy a St. Andrewsba fog járni Vilmos, azon nyomban beadta a jelentkezését abba az iskolába. Kate abban reménykedett, hogy így könnyedén közel férkőzhet Vilmoshoz, és ez sikerült is neki. A sztorit még a hercegnő egykori mentora is alátámasztotta.

Az edinburghi felvétel már a zsebében volt, de Kate inkább rizikózott és beadta felvételi jelentkezését a St. Andrewsba. Az volt számára a legfontosabb, hogy megismerje Vilmost. Az a legdurvább, hogy bejött a terve és most valóban ő Nagy-Britannia jövendőbeli királynője.

Fotó: usmagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!