Már otthon lábadozik Pataky Attila, de muszáj lesz megműteni

Néhány napja számoltunk be róla, hogy a karácsonyt kórházban kellett töltenie az Edda frontemberének. Ám az újévet már az otthonában köszöntheti - árulta el a Femcafé-nak a zenész fia, Pataky Gergely.

Arra várnak, hogy megerősödjön a zenész szervezete

A szintén énekléssel foglalkozó Gergely szerint apja már lényegesen jobban van, amit az is bizonyít, hogy ma hazaengedték a kórházból. Pataky Attila fia elmondta, hogy édesapja még a mobiltelefonját is kikapcsolta, hogy semmi és senki se zavarja a lábadozásban. Ilyenkor ugyanis rendkívül fontos, hogy beteg nyugalomban legyen.

Az énekes éppen karácsonykor került kórházba miután elkapott egy heves hasmenéssel és hányással járó vírust, majd emiatt - tetézve a bajt - aranyere is lett. Pataky a felszakadt erek miatt rendkívül sok vért veszített, ezért kellett kórházba mennie. A kórházi kezelés miatt zenekarának két koncertet is el kellett halasztania. Ezeket ígéretük szerint a későbbiekben mindenképpen pótolni fogják.

Patakynak már korábban is voltak hasonló problémái, ezért éppen jövő januárra volt beütemezve egy aranyér-műtét. Ezt most karácsonykor legyengült állapota miatt nem tudták rajta elvégezni, de amint felépül muszáj lesz.

"A férjem szerencsére jobban van, ma ki is engedték a kórházból. Tulajdonképpen most arra kell várnunk, hogy megerősödjön a szervezete és ha minden jól megy, akkor január 15-én fog átesni az aranyérműtéten" - árulta el korábban Pataky felesége, Orsolya az egyik hírportálnak.

Ha kiváncsi vagy mit árult még el Pataky Attila fiatal felesége, akkor lapozz a cikk második oldalára!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!