Csak barátok? - Kate Winslet filmbeli szerelme kedvéért látogat el az Oscarra

Áll a bál az idei Oscar-díjátadó körül. Mivel egyetlen fekete színészt sem jelöltek a kitüntetésre, sok kollégájuk szolidaritásukat kifejezve lemondta az idei gálát. Így tett Kate Winslet is, csak aztán közbeszólt a barátság. Vagy szerelem? Kérdezik sokan, mivel kiderült, hogy csak Leonardo DiCaprio kedvéért vesz rész mégis a rendezvényen.

Érzelmek a Titanicból

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátsága első közös filmjük, a Titanic forgatásán kezdődött, majd az évek során újra egy párt alakíthattak a vásznon A szabadság útja című moziban. Kapcsolatuk mindig nagyon szorosnak mutatkozott a médiában, sőt, egyszer Kate azt nyilatkozta az E! riporterének, hogy Leo számára a tökéletes férfi. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy igaz barátját támogatja az Oscar felé vezető rögös úton. Mint megírtuk, Leo-t eddig ötször jelölték a díjra, azonban eddig egyszer sem nyerte el a szobrocskát. Idén azonban nagy eséllyel indul érte A visszatérő című filmjével, amelyben a kritikusok egyenesen imádták alakítását.

Kate ezért érezte azt, hogy ki kell állnia egyik legrégebbi barátja mellett, akivel osztozhatna idén abban az örömben, hogy ott legyen vele ebben a fontos pillanatban. Persze sokakból visszás érzéseket váltott ki a bejelentés, mert a szolidaritást így kidobta a kukába. Winslet erre egy remek nyilatkozattal reagált.

Hogy megtudd, mit mondott Kate, kattints a második oldalra!

Fotó: mstarz.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!