Kiszivárgott meztelen fotók és videók - A sztárok nyilatkoznak

Itthoni idő szerint vasárnap éjjel fotók szivárogtak ki a világ legismertebb és legkeresettebb hírességeiről. Az ismeretlen tettesek többek között Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Kirsten Dunst, Victoria Justice, Teresa Palmer, Krysten Ritter, Kate Upton és még sok más színésznő és modell pikáns fotóját tették közzé.

Óriási botrány

A hírességek közül többen megerősítették, hogy a fényképek valóban őket ábrázolják, de voltak, akik cáfolták, hogy ők szerepelnek az illetéktelen kezekbe került aktfotókon. Egy lista szerint még több híresség fotója kerülhet nyilvánosságra, olyan celebeké, mint Kim Kardashian, Rihanna, Mary Kate Olsen, vagy Kate Bosworth.

A sztárok nyilatkoznak

„Ez a magánélet erőszakos megsértése. Kapcsolatba léptünk a hatóságokkal, és beperelünk bárkit, aki közzéteszi a fotókat”- nyilatkozta Jennifer Lawrence szóvivője a futózűzként terjedő tartalmakról.

Mary Elizabeth Winstead a következőt tweetelte, miután 6 fotót közöltek róla: „Azoknak, akik az évekkel ezelőtt otthon, a férjemmel együtt készített fotóinkat nézegetik: remélem most igazán nagynak képzelitek magatokat.”

„Ezek a meztelen fotók HAMISAK.” írta Victoria Justice, és Ariana Grande is hasonlóképpen nyilatkozott a történtek után.

A bűntetés nem marad el

Az elkövetők több évnyi szabadságvesztésre is számíthatnak, akár csak az a férfi, aki 2012-ben Scarlett Johansson mobiltelefonját törte fel. A pucér fotók közzétételéért tíz év börtönbüntetésre ítélték.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!