Botrány és sikerek - Ismerd meg az Eurovízió magyar esélyesét, Kállay-Saunderst

Az amerikai-magyar énekes, Kállay-Saunders András még a 30-at sem érte el, azonban már most befutott és megmutatta, hogy kemény munkával, illetve alázattal el lehet érni céljainkat. András 5 éve jött haza látogatóba Magyarországra és lám, azóta felfordult körülötte a világ, nem is kicsit! Pozitív élmények mellett, botránytól sem mentes az élete, de elmondása szerint boldogan él párjával, Tolvai Renivel.

Család és az amerikai gyökerek

Az énekes 1985. január 28-án született az amerikai New Yorkban. Szülei a magyar modell, Kállay Katalin és az amerikai soul énekes, illetve rendező, Fernando Saunders. Kállay-Saunders András sokáig abban a tényben élt, hogy kis családja van. Apuka, anyuka, nagymama és édesapja szülei. Aztán 2014-ben kiderült, hogy mégsem oly kicsi az a család, de ne szaladjunk ennyire előre.

Kezdetek

A magyarországi történet még anno 2009-ben kezdődött, amikor is Kállay-Saunders hazajött, hogy édesanyjával és nagymamájával lehessen. A televízióban meglátta a helyi tehetségkutató, a Megasztár 5. szériájának reklámját és jelentkezett. Ezt nagyon jól tette, hiszen kiválóan szerepelt, 4. helyet ért el. A neheze azonban csak innen indult, mert a magyar előadódzsungelben kellett maradandót alkotnia. Az élet pedig nem mindig volt kegyes hozzá!

Ma este a döntőért énekel

Először kiadott két sikeres kislemezt, majd 2012-ben már A Dalban indult, ahol sajnos sok babér nem termett neki. Ezután 2013-ban újra próbálkozott a jól ismert „My Baby” című számmal, amivel 2. lett. Idén aztán megjött az áttörés és a „Running" című zenéjével megnyerte A Dalt, ma este pedig a koppenhágai elődöntőben énekel a szombati döntőbe való jutásért!

Fotók: twice.hu, guitarclubmagazine.com, fotokredit_EBU

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!