Beyoncé válni akar - Újabb sztárházasság ment tönkre

Szinte naponta hallani, hogy Beyoncé és Jay Z házassága zátonyra futott, ám most úgy tűnik, valóban nagy a baj. Míg a múlt nyáron még arról jöttek a hírek, hogy az énekesnő és férje második gyermeket terveznek, addig most a szakítás tűnik a legvalószínűbbnek. Queen B ráadásul legutóbb éppen egy barátnője születésnapján borult ki. Cikkünkből megtudhatod, mi történt!

Beyoncé eldobta a gyűrűjét

Újabb sztárpár szakításának lehetünk szemtanúi. A 35 éves Beyoncé egy partin rendezett nagy jelentet, ahol kijelentette, el akar válni férjétől, a rapper Jay-Z-től. Hogy nyomatékosítsa szándékát, még a jegygyűrűjétől is megszabadult. Az álompárnak kikiáltott Beyoncé és Jay-Z kapcsolata végleg megromlott. Ezt nem más, mint a csodás hangú énekesnő mondta, a Destiny's Childból ismert kolléganője, Kelly Rowland születésnapi partiján. Szokták mondani, hogy a hetedik év minden kapcsolatban kritikus időszak, úgy tünik, hogy a 7 éve házas celebek sem tartanak ki egymás mellett.

Bár a fotókon még mindig együtt pózolnak, ismerőseik szerint ezt a képet csak a médiának tartják fenn, mivel körülbelül fél éve megromlott a kapcsolatuk. A válás csak azért most került elő, mert összes vállalkozásuk és minden projektjük közös, egymás hírességéből építették azt a médiabirodalmat, ami ma is fedezi a luxust amiben élnek, így annak megosztása is igen kényes téma.

Ha szeretnéd megtudni, pontosan mit mondott Beyoncé, kattints a második oldalra!

Fotó: hollywoodtake.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!