Szoptatással fogyott le Béres Alexandra

Béres Alexandrának mindössze másfél hónap kellett ahhoz, hogy szülés után újra bombaformában legyen. A fitneszkirálynő tavaly októberben adott életet Flórának és máris visszanyerte "versenysúlyát".

Séta és szoptatás

"A nagyobbik lányomat, Pannát is 11 hónapos koráig szoptattam, és most Flóránál is szeretném kitolni ezt az időt, ameddig csak lehet. Nem csak az érzelmi oldala miatt hiszek a szoptatásban, de szerintem rengeteget segít abban is, hogy a kismamák mielőbb visszanyerjék az eredeti alakjukat." - árulta el a Kiskegyednek Béres Alexandra.

"A kislányom már fél éves, de én valóban másfél hónap után már a régi súlyomnál jártam. Pedig nem edzettem komolyabban, mert ennek megkezdésével kivártam a gyermekágy végét. Viszont ezalatt az idő alatt rengeteget gyalogoltam. Ugyanis én állandóan sétálok a lakásban is. Magamhoz ölelem a kislányomat, és sétálunk föl és alá. Szerintem naponta több kilométert is. A séta pedig egy nagyon jó testmozgás. De a legfontosabb, hogy nagyon élvezem, ahogy a kisbabámat magamhoz szoríthatom." - mondta Alexandra.

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!