Belebetegedett a kirúgásba Jakupcsek Gabriella – Most először beszélt róla

A köztévétől decemberben elküldött műsorvezető most először szólalt meg a nyilvánosság előtt, a vele készült interjúban pedig elárulta: szörnyű betegség döntötte le a lábáról közvetlenül kirúgása után, amely egészen biztosan lelki eredetű volt. Ezután hetekig lábadozott.

Jakupcsek azt hitte, év végi jutalom miatt hívják

Az 53 éves Jakupcsek Gabriellát a Blikknek sikerült először megszólaltatnia az MTVA-s botránnyal kapcsolatban, a műsorvezető most maga mesélte el, hogyan élte meg azt a rendkívül megalázó helyzetet, amely saját műsorának forgatásán alakult ki. Jakupcsek elárulta, semmilyen előjelét nem érezte annak, hogy el akarják küldeni, ám úgy gondolja, véletlenek vezettek a kínos szituáció kialakulásáig, véleménye szerint a köztévé ezt eredetileg nem szerette volna.

„Bevallom, amikor már sokadjára kértek, hogy mielőbb menjek fel az irodába, nem törődve azzal, hogy éppen forgatunk, azt gondoltam, év végi jutalom miatt keresnek. Nem így lett. (…) Teljesen abszurd helyzet volt az egész. Szerintem ők sem annak szánták, ami lett belőle. Teljesen felesleges kockázatvállalás volt. Nem ért ennyit ez az egész” – mesélte a magazin munkatársának.

Hozzátette, bár ő van reflektorfényben, rajta kívül 140 embert rúgtak ki aznap, így legalább ennyi családot érintett az MTVA döntése.

„Mérhetetlen fájdalom volt bennem”

Gabriella azt is elárulta, az eset után közvetlenül megalázottságot és mérhetetlen fájdalmat érzett, de nem sírt. Gyorsan felhívta a férjét, aki éppen közös gyermekükkel síelt külföldön, hogy a telefonba kiabálhassa, mi történt.

„Elérzékenyülős ember vagyok, de abban a pillanatban viszont nem tudtam elérzékenyülni. Egy könny­csepp sem csordult ki a szememen sem akkor, sem azóta. Másfajta szomorúság vagy keserűség volt. Inkább olyan, mint amikor nagyon mellbe vágnak. Ennek persze nagy előnye, hogy ilyen helyzetben tudok gondolkozni. Olyan volt, mintha kijózanítottak volna, és a helyére került volna az agyam” – mesélte.

Ezután Jakupcsek kitért arra is, 30 éves pályafutása során ehhez hasonló még nem történt vele. Előfordult már, hogy egy műsor nélküle futott tovább, vagy megszűnt, de ilyen méltatlan helyzetbe még nem hozták soha. Azt mondja, az egészben az a legrosszabb, hogy nem kapott válaszokat.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!