Angelina Jolie el fog fogyni! - Rémesen sovány már a világsztár

A lenti képek december 5-én készültek Angie-ről a Kambodzsai Film Fesztiválon. Minket sokkolt az amúgy csodaszép színésznő látványa. Egyesek szerint Jolie anorexiás. Az ennél is rosszindulatúbb pletykák szerint Brad Pitt már azzal fenyegeti a feleségét, hogy ha nem kezelteti a baját, akkor hamarosan veszi a sátorfáját, és otthagyja a színésznőt. Szerintük ez badarság, de az holtbiztos, hogy Angelina Jolie nem egészséges.

Borzalmasan sovány

Jolie mindig is vékony alkatú volt, de miután megszülte az ikreket, vészesen elkezdett fogyni. Hogy mi lehet az oka ennek a látványos súlyvesztésnek, azt senki nem tudja biztosan. A Oscar-díjas színésznő - aki már rendezőként is bizonyított - teherbírása vitathatatlan, sokak szerint rengeteget dolgozik, olyan akár egy tank, sosem áll le.

Angie 2013 év elején dupla masztektómián (melleltávolító műtéten - a szerk.) esett át, a színésznő orvosa, Kristi Funk néhány hónappal később azt nyilatkozta, hogy a műtét után négy nappal Jolie már dolgozott: két falat is beborított új rendezői munkája storyboardjaival. Nem lehet, hogy Angelina a megállás nélküli munka miatt ilyen vészesen sovány? A kérdés költői, a választ csak a hozzá közel állók tudják.

Bár az arca még mindig gyönyörű, szerintünk akkor is aggasztóan vékony.

Fotók: justjared.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!