Áll a bál az MTVA háza táján – Ki is rúgták, meg nem is Jakupcsek Gabriellát

A legfrissebb hírek szerint az MTVA néhány órán belül megbánta, hogy váratlanul, éppen műsora felvételének ideje alatt menesztették egyik legnépszerűbb műsorvezetőjüket, Jakupcsek Gabriellát. Itt vannak a részletek!

Karácsony előtt pár nappal, forgatás alatt rúgták ki

Néhány nappal karácsony előtt, Ridikül című műsora felvételén kapta kézhez Jakupcsek Gabriella a köztévé felmondólevelét, amely úgy érte, akár „derült égből villámcsapás”. Nem járt jobban a csatorna másik 120 dolgozója sem, az ünnepek alkalmából a műsorvezetőéhez hasonló leveleket kaptak. Mivel a megdöbbentő hír a Ridikül felvétele alatt érkezett Jakupcsekhez, a meghívott vendégek is mind tisztában voltak azzal, mi történt. Már csak ezért sem reménykedhetett az MTVA abban, hogy ez az egész a stúdió falai közt marad.

Egyszerűen nem is tudom felfogni, hogy kirúgtak. Először elhinni sem tudtam, ahogyan a stáb többi tagja sem. A legnézettebb műsorok egyike volt a Ridikül – nyilatkozta akkor a Blikknek a megrendült Jakupcsek Gabriella.

Nehezen találták meg az utódját

Egy ideig úgy volt, hogy a Ridikülben Novodomszky Éva veszi át Jakupcsek helyét, ám végül Dióssy Klári kapja meg a műsort. Úgy tudni, előbbi azért nem vállalta a feladatot, mert kínos volt neki a kialakult szituáció. Jakupcsek Gabinak a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőből is távoznia kellett, innen partnerét, Csiszár Jenőt szintén elküldték, helyüket Harsányi Levente és Tatár Csilla vette át, látszólag nem sok sikerrel.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!