A gyönyörű szupermodellnek megszületett harmadik gyermeke

Eva Herzigova ismét fiút hozott a világra. A negyven éves cseh modell és színésznő már a harmadik fiának adott életet.

Már a kisbaba nevét is elárulták

Az új jövevény nevét a szülők együtt találták ki, közös megegyezés alapján végül Edward lett. A pár nagyon örül Edwardnak, de másik két gyermeküket, George-ot és Philipet sem hanyagolják el.

Még 2012 decemberében a színésznő így nyilatkozott a Daily Mailnek: „Édesanyának lenni kemény munka, de ugyanakkor ez a legjobb dolog a világon. Minden nap valami újdonságot, csodát hoz.”

Az első gyermeke érkezése után sokan kételkedtek abban, hogy Herzigova folytatja karrierjét, de az ELLE Magazin hasábjaiban a színésznő megcáfolta a feltételezéseket. A csodás modell továbbra sem szakad el a kameráktól, csak most annyi a különbség, hogy egyensúlyt kell teremtenie az anyaság és a munka között.

„Nem szeretnék még egy ideig bébiszittert fogadni. A kezdeti nehézségeket saját magam akarom megoldani. De a legjobb tanács, amit adhatok, hogy mindenkinek szüksége van egy kis segítségre. Hiszem, hogy a párkapcsolatomból nyert pozitív élményeket át tudom vinni a karrier terére is. A munka pedig egy bizonyos fokú elégedettséget ad számomra, amivel a családi életemet gyarapíthatom.”

Fotók: kootation.com; anaddicted.wordpress.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!