Szex a világ körül - 10 tény, amin te is meglepődsz!

Tudtad, hogy az egész Földön csupán az emberek 44%-a elégedett a szexuális életével? Ismerd meg a világot még jobban, ezúttal egy kicsit más szemszögből, mint amit az útikönyvek írnak.

A görögök

Görögországban talán a gazdasági helyzet miatt nem is, másért biztosan boldogok az emberek. Egy kutatásban 87%-uk vallotta azt, hogy hetente legalább egyszer szeretkezik.

Nigéria

Csupa-csupa elégedett ember él az afrikai országban. Kiderült ugyanis, hogy ez a világ szexuálisan leginkább kielégült állama: az emberek 67%-a állítja, hogy ő bizony megkapja, amire vágyik.

Európa

Furcsa, sőt, inkább bizarr adat, hogy Európában 10-ből egy baba IKEA-ágyon fogan. Úgy tűnik, egészen komolyan vesszük, hogy "csináld magad"!

Izland

Van, amit nem lehet elég korán elkezdeni, de a szex nem tartozik ezek közé. Ennek ellenére az izlandiak minden más országnál korábban, átlagosan 15,6 esztendősen veszítik el a szüzességüket.

Spanyolok vs. németek

Egy, a nők körében végzett kutatás szerint a spanyolok a legjobb szeretők. Ezen talán meg sem lepődünk. Azonban a német pasiknak van mit tanulniuk tőlük: őket értékelték a legkevésbé jónak lepedőakrobatikában.

Kiderült, miért járnak az emberek fesztiválozni! Klikk tovább!

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!