Irány csobbanni - Magyarország 5 legjobb gyógyfürdője

Megmutatjuk, melyek Magyarország elsőszámú gyógyfürdői. Mindenki, aki végre valami nyugalmas hétvégi kikapcsolódásra vágyik, és túl a strandszezonon már nem hűsölni, hanem felmelegedni akar a medencében, találhat lakhelyéhez kötelebb eső, szolgáltatásaiban leginkább neki megfelelő fürdőhelyet.

Bükfürdő

Ez Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője. A 14 hektáron fekvő fürdő 32 medencéből áll és több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, üdülni, pihenni vágyókat. A család legkisebbjei is találhatnak maguknak való medencéket, direkt a számukra kialakítva és a sportolni vágyók számára is vannak külön hűvösebb 26-28 °C-os medencék. Welness, szauna, gyógymasszázs, kemping és egyéb lehetőségekről az alábbi címen lehet többet megtudni: http://www.bukfurdo.hu/

Sárvári Fürdő

Sárváron a vendégeket hatalmas strand várja kalandparkkal és fedett téri élményfürdővel. Fiatalabb, kisgyerekes családoknak remek hétvégi program lehet, de nyugalomra vágyó idősebb párok is örömüket lelhetik a komplexum gyógyfürdő részén.

Itt a hivatalos honlap: http://www.sarvarfurdo.hu/

Zalakarosi Fürdő

A fürdő a gyógyvízre épülő gyógyászati kezelések széles skáláját kínálja, ezen kívül külön figyelmet fordítanak külön a kisgyermekes családok élvezetes időtöltésének biztosítására. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a fürdőzést, ráadásul Zalakaros egész területén ingyenes a parkolás!
További információért látogasd meg hivatalos oldalukat: http://www.furdo-zalakaros.hu/

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!