Utazás

Szemtől szemben látta az UFO-kat egy nő: hátborzongató fotót posztolt a találkozásról

Az angliai Cottinghamben történt a furcsa eset, a helyiek még mindig nem tértek napirendre a felkavaró események felett.

"Néma csönd honolt közöttük"

Hajmeresztő történettel állt elő egy önmagát megnevezni nem kívánó nő az angliai Cottinghamből: azt állítja, hogy szemtől szemben látta az UFO-kat, akik épp az ő házát választották a földlakókkal való kapcsolatteremtés helyszínéül - számolt be róla a Hull Live. A hölgy azt állítja, szeptember 5-én este 9 óra körül történt a "kapcsolatfelvétel", és az események olyannyira megrázták, hogy rögvest értesítette barátját, Leslie Keant, akit oknyomozó újságíróként és UFO-szakértőként is széles körben ismernek. Kean egy laborba küldte az UFO-észlelésről készült fényképet, melynek szakemberei a vizsgálatokat követően megerősítették a halálra rémült nő teóriáját: szerintük is az idegenek látogatták meg az angliai települést.

"Ovális alakú, fényes entitások jelentek meg az égen, egymás mellett, horizontálisan, és néma csönd honolt közöttük. Fogalmam sem volt róla, hogy mik lehettek, és az első gondolatom az volt, hogy a szemem egyszerűen megcsal" - idézte vissza emlékeit a szemtanú.

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.