Előkelő helyet szerzett magának Magyarország az egyik top 100-as listán

Persze sok külföldi ország előzött meg minket, de alaposan kezdünk feljönni a gasztronómia tekintetében. Van néhány étel, amiket a turisták nagyon imádnak.

Itt végzett Magyarország a listán

A Taste Atlas egyre felkapottabb kezd lenni, ha külföldi gasztronómiáról van szó. Természetesen Magyarország is reflektorfénybe szokott kerülni náluk.

Legutóbb mi is bemutattuk egy cikkünkben, hogy a turisták iszonyatosan szeretik nálunk a húslevest, valamint a szegedi szalámit, és a csabai kolbászt. Desszertek közül a krémes, a fánk, valamint a Rákóczi túrós a legfelkapottabb, amiket bármikor szívesen fogyasztanak az idelátogatók.

Viszont milyen a magyar konyha megítélése mostanság, és hogyan állunk a top 100-ban? A galériánkban mindent megmutatunk!

Érdekesség, hogy a külföldiek nem mindig Michelin-csillagos éttermekre vágynak. Nálunk Magyarországon szívesen keresik fel a kifőzdéket is, amik a hagyományos ízeket képviselik.
Kattints a további képekért!

Az egyik külföldi oldal összerakta, hogy mik azok az ételek Magyarországon, amiért rajonganak a külföldiek. Sokan meg fognak lepődni, de a gulyás nincsen ott a top 10-ben.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.