Utazás

Igazi téli mesevilág: 3 gyönyörű patak Magyarországon, amit muszáj télen felfedezned

Nincs is jobb annál, mint gyönyörű erdőkben barangolva átkelni egy-egy jeges vízű patak felett, és gyönyörködni a természet ezernyi kincsében.

Téli mesevilág

Rengeteg hazai hegyvidéken találhatóak csodálatos víztömegek. Ha szeretnél egy téli kirándulást szervezni, akkor adunk is néhány tuti tippet, hogy merre indulj. Ezeket a csodaszép patakokat gyönyörű környezet veszi körül, így mindenképpen érdemes fényképezőgépet is vinni magaddal.

Tarjánka-patak - Csodavilág a Mátra déli lábainál A turistatérképeken alig fellelhető, sokak számára még ismeretlen Tarjánka-szurdok 700 méter hosszan terül el az azonos nevű patak mentén. Magasan tornyosuló sziklafalak, zubogókon áthaladó kalandos – ám jelzetlen! – út vár itt minket, melynek végén a Tarjánka-patak forrását csodálhatjuk meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok