Miért nem akarnak elköteleződni a férfiak?

A kérdés akár lehetne költői is, de nincs olyan nő, aki ne pörgette volna magát legalább életében egyszer ezen a kérdésen. Ilyenkor azonnal elkezdünk kombinálni. Olyanokat mondunk: biztos nem szeret, tuti, hogy nem gondolja velem komolyan, talán mégsem én vagyok neki az igazi? Ő miért nem akarja, amit én? Miért nem szeretne mellettem lehorgonyozni? (X)

Volt, hogy már beszélgettél is vele erről? Akkor mi történt? Hallani sem akart az összeköltözésről? Faképnél hagyott mikor csak a témát felhoztad? Nos, akkor minden bizonnyal még most is magadban keresed a hibát. Nem kell. Mutatjuk milyen okok rejtőznek a háttérben, vajon miért nem akar elköteleződni egy férfi.

Néhány ok, amiért egy férfi talán ezért félhet egy kapcsolatok komolyra fordulásától:

  • Egyszerűen lehet, hogy csak éretlen még. S ha azt hisszük ez korkérdés, nagyot tévedünk. Vannak olyan férfitípusok, akik húsz vagy akár negyvenikszévesen is fontosabbnak tartják a bulizást, a szabadságot, mint kapcsolatuk komolyabbra fordítását. Ez ellen túl sok mindent nem tehetsz...
  • Talán csak fél. Azt gondolja nem tud megfelelni majd az elvárásaidnak. Szorong, visszahúzódik, egyszerűen nem érzi magát alkalmasnak egy „igazi” komoly kapcsolathoz. Próbálj vele erről nyíltan és őszintén beszélgetni!
  • Van, hogy a családon belül kell keresnünk a választ. A kisfiúk számára az apa jelenti az egyik legfontosabb modellt, főleg párkapcsolati téren. Ha már gyerekként azt látja valaki, hogy az apja alig mutat ki érzelmet az anyja felé, vagy szinte nincs is otthon, akkor már-már borítékolható, hogy majd felnőttként is ugyanígy viselkedik a párkapcsolataiban. Ebből pedig egyenesen következhet, hogy nem szeretne majd elköteleződni.
  • Arra nem gondoltál, hogy csupán arról van szó, hogy nem akarja megégetni magát megint? Lehet, hogy egy korábbi kapcsolata, vagy kapcsolatai csúnya véget értek, s pusztán a mostanit jobban szeretné csinálni. Nem akar elköteleződni olyan gyorsan, mert fél ugyanoda jut, mint korábban. Talán csak tényleg rossz élményei vannak a házassággal és az összekötözéssel kapcsolatban. Puhatolózz!
  • Aztán persze az is lehet, hogy komolyabb gond van a párkapcsolatoddal! Vizsgáld meg! Tedd fel magadnak a kérdéseket: jól érezzük magunkat mindketten ebben a kapcsolatban? Összeillünk egyáltalán? Van hiba bennünk? Ha igen, mi az? Miért nem tudunk előre lépni, fejlődni? Ha lehet, közösen beszélgessetek ezekről a kérdésekről, ha viszont itt is elutasításra vagy üres fülekre találsz, akkor érdemes lenne fontolóra venni, vajon hány évig fogsz még várni arra, hogy végre lehorgonyozzon melletted?! Ne feledd: mindig van döntési lehetőséged!

AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor múlt heti adásának főszereplője Betti épp ezen a kérdésen lamentál már hónapok óta. Nem érti, párja Tibi miért nem akar elköteleződni mellette. Pedig a válasz egyszerű, Tibi a „nem akarom magam megégetni” jelenség áldozata. A férfi már kétszer volt nős, most harmadszorra nem szeretné elszúrni. Az adásban kiderült Tibi rajong Bettiért. Láttad micsoda meglepetéssel készült szíve választottjának? Nem? Az sem baj, mert az RTL Most!-on bármikor visszanézheted a múlt heti adást.

Vasárnap délig még szavazhatsz a műsorban tesztelt két hotelre

Betti és Tibi ezt a két hotelt tesztelte a legutolsó műsorban:

Hotel SPA Hévíz****

A szálloda a világhírű és egyedülálló Hévízi gyógyító parkjában, véderdő övezte, természetvédelmi területen található. A hotel több mint 100 éves hagyományokra tekint vissza. A gyógyszállodát 1871-ben építette gróf Festetics György, ő nevezte el a szállodát Hetes Háznak, miután hetedik házként épült a sorban első emeletes kőépületként. S, hogy ez mennyire így van erről a számos dokumentum mellett az épület falán található emléktábla is árulkodik. A szálloda A Szent András Reumakórház mellett elhelyezkedő szálloda mozgáskorlátozott vendégek számára is teljes mértékben kiépített, valamint konferenciák rendezésére is alkalmas. Wellness részlegében gyógymedence, pezsgőfürdő, finn- és infraszauna vehető igénybe, valamint térítés ellenében masszázs, szolárium és kozmetika.

További részletek: http://hotelspaheviz.hu/

Batthyány Wellness Kastély****

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, Zalacsány szélén fekszik. A kastély alapjait 1490-ben rakták le, de a Batthyány-család tulajdonába csak az 1800-as évekbe került. Az épületet ekkor kibővítették és barokk stílusban felújították. A mai formáját 1913-ban nyerte el, 2000 óta pedig kastélyszállóként üzemel. Az épületet körülölelő 300 éves ősparkban ma már szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf-, footgolf- és teniszpályák, lengőteke, grillterasz és egy bár található. Az elegáns étteremben házias ételek idézik fel a nemesi otthon melegét.

További részletek: https://wellnesskastely.hu/

A két hotel valamelyikére tehát Te is szavazhatsz a most vasárnapi adás kezdetétől egy héten át a www.facebook.com/azevhotele oldalon. Ezzel nyerhetsz egy wellness hétvégét, abba a hotelbe, ahova szavazatodat leadtad. Ne feledd, a Kis-Balaton és környéke régióból csak a legjobb hotel kerülhet majd be januárban AZ ÉV HOTELE döntőjébe. Hogy melyik, az pedig a Te szavazatodon is múlik.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!