Utazás

Megtörténhet: így robbant be egy benzinkút tartálya Debrecenben

A rendőrséghez kedden érkezett bejelentés a robbanásról.

A pontos okokat még nem tudják

Több ember megsérült egy benzinkút tartályának tisztítása közben kedden Debrecenben – közölte a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján. A debreceni rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a baleset bekövetkezésekor – tették hozzá. Az MTI szerint robbanásról szóló bejelentést kedden 16 óra körül kapta a rendőrség. A vizsgálat szerint egy cég alkalmazottjai az egyik tartályt tisztították, amikor eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett a robbanás.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hangsúlyozza: szeptember 1-jétől országszerte komoly forgalomnövekedésre kell majd számítanunk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!