Utazás

Megnyílt a Művészetek Völgye – Rocklegendák és fiatal tehetségek a legnagyobb összművészeti fesztiválon

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja több, mint 2000 programmal és 40 helyszínnel várja a látogatókat Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden július 22 és 31. között. A színpadon a zene kapja a főszerepet, de színházi bemutatóból, irodalmi műből sem lesz hiány, sőt újcirkusszal és operával is találkozhatunk.

A Panoráma Színpadon rocklegendák és fiatal tehetségek lépnek fel

A Panoráma Színpadon – a teljesség igénye nélkül – olyan zenei tehetségek lépnek majd fel, mint a 30Y, az Anna and The Barbies, az Aurevoir, a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Carson Coma, a Csík zenekar, Dés László, az Elefánt, az Esti Kornél, a Hiperkarma, a Margaret Island, a 30 éves Parno Graszt, a Ricsárdgír, a Szabó Balázs Bandája és a Vad Fruttik.

Napközben a zenei oktatás kerül középpontba a kerekasztal-beszélgetések során, mint az élményéneklés, a zeneterápia jótékony hatásai vagy éppen az, hogy miként kezdjünk bele a zenetanulásba idősebb korban. Hegyi Gyuri Legendás Dalok című élőzenés sorozatával érkezik a Völgybe, ahol minden alkalommal egy-egy témát körül járva merülhetünk el a zenetörténet legjobb dalaiban. A PIM Pilvax-Brunch minden nap 13 óráig gyerekprogramokkal, workshopokkal, irodalmi beszélgetéssel egybekötött reggelizésre várja a családokat, de itt kap helyet a legkisebbeknek szóló Babakocsma és a Hallgatózó.na is.

A cikk folytatódik a következő oldalon

művészetek völgye koncertek

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...