Utazás

A Balaton a múlté? - Mutatjuk, mi lesz a magyarok új kedvenc nyaralóhelye

Új turistaparadicsom van ébredőben, ami legalább olyan vonzó, mint a magyar tenger. Sőt!

Sport, kultúra és pihenés - egy helyen

Az utóbbi évtizedekben nem kapta meg a megillető figyelmet Magyarország második legnagyobb tava - és egyben legnagyobb mesterséges tava -, a Tisza-tó. A páratlan természeti értékekkel rendelkező hely, már csak vízi élővilága miatt is igazi kuriózum, de nem csak a vadregényes madárlesek és az izgalmas horgásztúrák teszik vonzóvá a tavat és környékét. A vízparton elterülő, dinamikusan fejlődő települések egyre erősebb extrémsport kínálattal, kulturális programokkal és gasztronómiai felhozatallal várják az odalátogatókat. Az egyedülálló termálvizekről, és a ritka biológiai jelenségről, a tiszavirágzásról pedig még nem is beszéltünk.

Melegen, hidegen, sülve-főve ajánljuk a környék egyik legvonzóbb turistacélpontját, a Budapesttől mindössze 1,5 órás autóútra fekvő Tiszafüredet.

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk a részletekkel!

Fotó: tiszafured.hu

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!