Lánykérésre vágyott, de nem erre a kérdésre számított

A címben idézett kérdés volt egy hétvégén keresztül a legnagyobb dilemma Bánk számára AZ ÉV HOTELE című műsorban vasárnap, amikor Hanna és Bánk egy teljes hétvégét töltött együtt Zalakaros két hotelében. A pihenés mellett tesztelték is a hoteleket, hogy ezzel is segítsék a közönségszavazást, mely során a nézők választhatják meg szavazataikkal a hónap hotelét, majd az év hotelét. Az éppen versenyző hotelekbe minden szavazó egy-egy wellness hétvégét nyerhet hétről-hétre. (X)

Lánykérés vagy közös kisállat?

A legutóbbi adásban Hanna arra számított, hogy Bánkkal azért utaznak el Zalakarosra, hogy a fiú megkérje a kezét. A két nap alatt sorjáztak is a meglepetések. Bánk kedvesének szervezett romantikus hintózást a naplementében, gyertyafényes fürdőzést és elegáns vacsorát is, de a nagy bejelentés azzal kezdődött, hogy mi lenne, ha vennének egy közös kisállatot. Nem biztos, hogy minden gyűrűre vágyó lány pont ezt szeretné hallani egy romantikus hétvége befejezéseként… Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogy hogyan reagált Hanna a felvetésre és mit sikerült kihoznia Bánk indításából, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on!

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Májusban a Kis-Balaton környéke legjobb hotelét választjuk meg. A múlt héten két Hévízi hotelre, ezúttal pedig a Hanna és Bánk által kipróbált és tesztelt két Zalakarosi hotelre szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét a hotelek egyikébe:

A Hotel Aphrodite**** a Zalakarosi Fürdővel közvetlenül szemben helyezkedik el, de Hanna és Bánk inkább a hotel wellnessét és külső medencéjét próbálta ki. Hozzájárult a hétvége romantikájához a körágyas, szobába épített jakuzzival rendelkező szoba és a házias ételek, melyek közvetlenül a hotelhez tartozó farmról kerülnek az asztalra. További információ itt!

A Hotel Napfény*** egy könnyed sétára található a Zalakarosi Fürdőtől. A település legrégebbi szállodájához épített modern wellnesst nem csak nappal, hanem éjszaka, romantikus hangulatvilágításban is kipróbálhatta Hanna és Bánk, az étteremben pedig egy gyertyafényes vacsora közben érkezik el a nagy pillanat, ami hogy valóra váltja-e Hanna vágyait, az már csak a vasárnapi adásból derül ki. További információt ide kattintva érhetsz el!

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!