Utazás

KVÍZ: felismered a legnépszerűbb amerikai városokat a képek alapján? - Hányat találsz el a 10-ből?

Az alábbiakban összegyűjtöttük azt a 10 legnépszerűbb amerikai várost, ahová minden turista szeretne eljutni. Vajon hányat ismersz fel a képek alapján? Teszteld magad!

Kvíz: Amerikai álom

Eljutni Amerikába sokunk bakancslistáján szerepel. Valóra váltani ezt az álmot, azonban sok pénzt és tervezést igényel, és nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit érdemes megnézni. Amerikát leginkább a filmekből ismerjük, nyüzsgő nagyvárosaiban zajlik az élet és az álmok valóra válhatnak... Na de a kérdés, te mennyire ismered a legnépszerűbb amerikai városokat? Vajon felismernéd azokat egy kép alapján? Tudásodat most könnyedén, pár perc alatt letesztelheted! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a három lehetőség közül, hogy melyik város látható a képen, és máris láthatod, hogy jól döntöttél-e. Vajon hányat találsz el a 10-ből?

Leadfotó: 123rf.com

A legtöbben azt gondolnák, hogy a világ legnagyobb pókja Ausztráliában él. De sajnos tévednek! Ha nem szeretnél vele találkozni, akkor ezt a helyet kerüld el!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.