Utazás

Melyik festői szépségű európai város látható a képen? Csak a született földrajzzsenik vágják rá egyből a választ

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Mindig állj készen a váratlanra!

Lehet, hogy földrajztudásod párját ritkítja, helyismereted hiánytalan, vizuális memóriád pedig a tökéletesség határát súrolja, ettől függetlenül mindig akadhatnak olyan fejtörők, melyek még neked is feladják a leckét. Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, színes és tartalmas történelmi múlttal rendelkező európai települések iránt, akkor a kisujjadból fogod kirázni a megoldást - legalábbis reméljük. Egyvalamit már megtanulhattál képrejtvény-sorozatunk során: mindig érdemes előre felkészülni a kellemetlen meglepetésekre! Ha még mindig nem sikerült elrettentenünk, akkor lapozd fel galériánkat, és indulhat is az újabb megmérettetés! Mindent bele!

Íme az első fotó: reméljük, már ez alapján kezd körvonalazódni benned a megoldás, de ha nem, az sem baj! Lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Az európai városokat olyan jellegzetes történelmi épületek határozzák meg, mint például a párizsi Eiffel-torony vagy a londoni Big Ben. Néhány város pedig ultra-modern felhőkarcolókkal vonzza a látogatókat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.