Utazás

Melyik festői szépségű európai várost ábrázolja a fotó? A magyarok is imádják, 100 emberből 90 mégis elhibázza a választ

Bizonyosak vagyunk benne, hogy te is jártál már ebben a káprázatos európai városban. Rá tudsz jönni a megfejtésre?

Egy város, amit minden magyar ismer

Folytatódik földrajzi tematikájú képrejtvény-sorozatunk: ezúttal sem megyünk messzire, folytatjuk barangolásunkat Dél-Európa meseszép tájain. Most egy olyan városról mutatunk fotót, ahol bizonyára te is jártál már, így aztán nem is lesz nehéz eljutnod a helyes meoldásod. De ha egyelőre még csak a bakancslistádon szerepel a lenyűgöző desztináció, akkor is valószínű, hogy rengeteget hallottál már a most következő városról. Na, de nem is szaporítjuk tovább a szót: ha sikerült felcsigáznunk, lapozd fel galériánkat, és máris belevetheted magad legújabb rejtvényünkbe! Mindent bele!

Íme a fotó: nos, melyik településre gondoltunk?
Kattints a további képekért!

Ha megpörgetnének előtted egy földgömböt, csukott szemmel rámutatnál Európa összes fontos nagyvárosára? Akkor a mostani rejtvényünket imádni fogod!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...