Hogyan kössük le a gyerekek energiáját nyáron?

Elkezdődött a nyári szünet és az idei évben jó néhány hosszúhétvége is vár még ránk. Nagy kérdés, hogyan köthetjük le ilyenkor a gyerekeket. (X)

Itt van rögtön két helyszín például az alföldi régióból, ahol a gyerekek is garantáltan jól érzik magukat, kellemesen elfáradnak majd, de ami nem elhanyagolható, hogy Ti sem fogtuk unatkozni:

Kecskeméti Vadaskert

A kecskeméti Vadaskert területileg az ország legkisebb állatkertje. Kis mérte ellenére a vadaskertben a kontinens minden állata képviselteti magát. 60 állatfaj, 300 egyed, emlősök és madarak egyaránt. Az biztos, hogy a gyerekek az itt töltött idő egészét élvezni fogják. Ne hagyjátok ki a látványetetéseket, az állatsimogatót, sőt, ha elég bátrak vagytok hozzá, vegyétek a nyakatokba a kígyókat.

Nagyerdei Játszótér

Azt mondják nincsen park játszótér nélkül. Debrecenben pedig egy egész játékbirodalom várja a gyerekeket a meseszerű Nagyerdőben. Ez a hely, sokkal több, mint egy játszótér. A játszótér melletti tó ihlette játékelemek, úgy, mint a teleszkópos óriásbéka, vagy a ponty-kötélpálya az aprótalpúak nagy kedvencei. S elnézve ezeket a játékokat, mi felnőttek is irigykedve sóhajtozhatunk: de jó lenne újra gyereknek lenni.

Ezen a két helyszínen kirándult és tesztelte a hoteleket Rami Szabi, illetve kislányaik: Elena és Szofi, AZ ÉV HOTELE televíziós műsor legutóbbi adásában. Rami, Szabi és a lányok egy családegyesítő hétvégére indultak. A legfőbb cél az volt, hogy a két kislány Elena és Szofi – akik egyébként nem édestestvérek – közelebb kerüljenek egymáshoz, ugyanis a fiatal pár múlt hét vasárnap nagy bejelentést tett a műsorban. Ha lemaradtál volna róla, vagy ha Te is kíváncsi vagy a nagyerdei játszótérre és a kecskeméti vadaskertre, illetve arra, hogy milyen kérdést tettek fel a szülők a lányoknak, akkor nézd vissza az adást az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

Szavazz a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig a műsorban bemutatott két szálloda bármelyikre. Hiszen szavazatoddal nyerhetsz egy wellness hétvégét, abba a szállodába ahová voksodat leadtad.

Nagyon fontos a szavazatod, hiszen Te döntöd el, hogy melyik szálloda legyen az alföldi régió, azaz a hónap hotele, így melyik indulhat AZ ÉV HOTELE címért.

A héten ezek a hotelek szállnak harcba a szavazatodért:

Four Points by Sheraton****

A Four Points by Sheraton**** Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a város központjához közel nagyjából 15 perc sétára található. Egy olyan szálloda, ahol az elegancia és az üzlet találkozik. S, habár a szálloda elsősorban konferencia és rendezvényhotel, egy család is kifejezetten jól érezheti magát a hotelben. A szálloda gasztronómia stílusára egyszerre jellemző a modern és klasszikus vonal, hiszen épít a hagyományokra, ugyanakkor szakít is velük. Ha itt jársz, érdemes megkóstolnod a steakeket, az a fő specialitásuk! Kiemelendő még a hotel legfelső szintén kialakított wellness részleg, ahol úszómedence, jacuzzi, szanuák és gőzfürdő segíti a testi-lelki ellazulást egy nehéz fárasztó nap után.

További részletek: http://fourpointskecskemet.hu/

Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szauna világgal kibővült, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!