Utazás

Ezt üzeni a magyaroknak a Giro d’Italián versenyző Mark Cavendish, akiről buszmegállót neveztek el Zámolyban

A brit profi kerékpáros az után küldött mosolygós üzenetet nekünk, hogy a magyarok róla nevezték el azt a zámolyi buszmegállót, ahol a Giro d’Italia magyarországi szakaszán biciklit cserélt.

Megköszönte a vicces gesztust

Mint ismeretes, a Giro d’Italia kerékpáros országúti körverseny idén Magyarországról indult. Ekkor történt, hogy Mark Cavendish brit versenyző éppen egy zámolyi buszmegállóban állt meg biciklit cserélni. Az Eurosport kommentátorai rögtön elkezdtek azzal poénkodni, hogy a megállót Cavendish-ről kellene elnevezni. A vicc pedig hamarosan valósággá vált, ugyanis Zámolyban tényleg átnevezték a buszmegállót, sőt még egy emléktábla is jutott a brit kerékpárosnak – írja a 24.hu.

Cavendish-hez is eljutott a történet, aki fülig érő mosollyal mondott köszönetet egy videóüzenetben a magyaroknak, hogy buszmegállót neveztek el róla. „Először is azt akarom mondani, hogy nagyon szépen köszönjük azt a fantasztikus fogadtatást, amit a Magyarországon kaptunk! Nagyon kedvesek voltatok, nagyon jól éreztem magam. Az, hogy elneveztetek rólam egy buszmegállót nagyon vicces, de imádom! Remélem, tetszik majd nektek és egyszer majd meglátogatom” – idézi a portál Cavendish szavait.

Mark Cavendish amúgy győzelmet is ünnepelhetett hazánkban: ő nyerte a Giro d'Italia harmadik – egyben utolsó magyarországi – szakaszának sprintbefutóját Balatonfüreden május 8-án.

Leadfotó: MTI/Vasvári Tamás

Oldalak

Utazás
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.