Utazás

Pihennél, de közben vágysz az aktív kikapcsolódásra is? Mutatunk egy szuper helyet, ahonnan garantáltan feltöltődve térsz majd haza!

Természetközeli, mégis modern, pihentető, de lehetőséged van arra is, hogy kimozdulj, ha már kiáztattad magad a vízben és aludtál egy nagyot a pihe-puha párnák közt – ezt mind tudja a megújult, soproni Fagus Hotel Conference & Spa **** Superior, amely a kétéves felújítási munkák után most végre újra megnyitotta kapuit.

Senki nem szenved majd hiányt semmiből

Sopron Magyarország egyik legrégebbi városa, amely számos látnivalót kínál az arra járóknak, nem véletlen, hogy Ausztriából is sokan ugranak át ide kikapcsolódni a határhoz való közelsége miatt. „A leghűségesebb város” néven is ismert Sopron műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon, de nem csupán a kultúrát és a történelmet kedvelők találhatják meg a számukra legideálisabb programot, hanem azok is, akik csak pihenni szeretnének egy nagyot a mesebeli környezetben, és szívesen bejárnák a környező vidéket azután, hogy relaxáltak egyet. Épp ezt tettem én is, ugyanis nemrégiben lehetőségem volt eltölteni két teljes napot a kívül-belül megújult Fagus Hotelben, ami a soproni Lövérek szívében található – épp ez utóbbi, ami annyira megfogott a hotelben, hiszen eddig kevés olyan helyen jártam, ami ennyire természetközeli és festői lett volna.

Fagus Hotel

Az épületkomplexumot ugyanis egy erdő veszi körül, így akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, azok is megtalálják majd a hozzájuk leginkább illő programot a környék gazdag természeti és kulturális értékeinek köszönhetően a kirándulástól kezdve a városnézésen át, egészen a soproni borvidék felfedezéséig. Na de bővebben egy kicsit a hotelről: az épületkomplexum kétéves felújítási munkán esett át, így többek között megújultak a szobák és a luxuslakosztályok is, amelyek modern designt kaptak, de a többi belső tér, mint például az étterem, illetve a konferencia- és a wellnesrészleg is újjászületett azáltal, hogy teljes renováláson estek át, valamint utóbbi új szolgáltatásokkal is gazdagodott. Éppen ezért aki egy kényeztető pihenésre vágyik – ahogy nekem is ez volt a tervem – nem szenved majd hiányt semmiből, hiszen a négycsillagos, 144 szobás hotelben minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy egy rövidebb vagy akár egy hosszabb kikapcsolódás után feltöltődve térjünk haza. És hogy milyen is volt az én minivakációm? Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy tökéletes…

Fagus Hotel

Lapozz tovább!

Fotó: Fagus Hotel

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.