Szank másik büszkesége a méz, amelyet olyan termelőknek köszönhet, mint amilyen a helyi Csontos Zoltán is, aki fiaival vezetett be bennünket a méhészet igencsak titokzatos és izgalmas világába. Láttuk, ízleltük és rá is csodálkoztunk, milyen különleges és fehér a repceméz, no, meg milyen finom, sűrű és illatos a Kiskunságban honos selyemfűből vagy másik nevén, a vaddohányból készült méz is.
Fotó: Tari Róbert
Szank másik büszkesége a méz, amelyet olyan termelőknek köszönhet, mint amilyen a helyi Csontos Zoltán is, aki fiaival vezetett be bennünket a méhészet igencsak titokzatos és izgalmas világába. Láttuk, ízleltük és rá is csodálkoztunk, milyen különleges és fehér a repceméz, no, meg milyen finom, sűrű és illatos a Kiskunságban honos selyemfűből vagy másik nevén, a vaddohányból készült méz is.