Az üvegablakon át, bárki számára látható, mennyei kézműves fehér- és étcsokis bonbonok gyártásába egy kicsit mi is belekóstolhattunk: az alkoholban ázott meggyet fondantba is dobtuk, csokiban is megforgattuk, sőt, díszítettük is, vagy legalábbis nagyon törekedtünk rá. De ez a nagyjából hat, kezünk között formálódott, kissé viharvertre sikerült konyakmeggy semmiség ahhoz a napi 2000-2500 csinos darabhoz képest, amelyet kimagasló szakértelemmel, végtelen türelemmel és szeretettel formáznak meg az üzemben.
Fotó: Tari Róbert
Az üvegablakon át, bárki számára látható, mennyei kézműves fehér- és étcsokis bonbonok gyártásába egy kicsit mi is belekóstolhattunk: az alkoholban ázott meggyet fondantba is dobtuk, csokiban is megforgattuk, sőt, díszítettük is, vagy legalábbis nagyon törekedtünk rá. De ez a nagyjából hat, kezünk között formálódott, kissé viharvertre sikerült konyakmeggy semmiség ahhoz a napi 2000-2500 csinos darabhoz képest, amelyet kimagasló szakértelemmel, végtelen türelemmel és szeretettel formáznak meg az üzemben.