A Kis-Balaton és környéke régió legjobb szállodája egy új zalakarosi hotel lett

Vasárnap ért véget az RTL Klubon Az ÉV HOTELE közönségszavazás voksolása a második, azaz a Kis-Balaton és környéke régióban, melyben egy zalakarosi, egy hévízi és egy zalacsányi hotel végzett az élen minimális szavazat különbséggel. (X)

A győztes, a szavaztok 20 százalékát megszerző Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel (https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/) lett. Így tehát a Zalakaroson alig pár évvel ezelőtt épült hotel egyike lett azoknak a szállodáknak, akik jövő januárban indulhatnak, a verseny további régióinak nyerteseivel, a 2018-as AZ ÉV HOTELE címért.

A szavazás során a Kis-Balaton és környéke régióban a második helyen a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior (https://carbona.hu/), a harmadikon pedig a zalacsányi Zala Springs Golf Resort (http://zalasprings.hu/) végzett.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen az újabb régió győztes szállodája!

Most vasárnap új régióban folytatódott a hotelek tesztelése AZ ÉV HOTELE című műsorban az RTL Klubon. Augusztus az Északkelet-Magyarország régió felfedezéséről szól majd. Ebben a hónapban hat szállodát mutat be nektek Pataki Zita, műsorvezető a műsor tesztelőinek segítségével. Ezekre természetesen egész hónapban szavazhattok majd ti is, tehát a szállodák végső sorrendje, mint mindig a Ti kezetekben van.

Vasárnap Anikót és Beát, két barátnőt ismerhettetek meg. A lányok először egy tokaji, majd egy lillafüredi szállodát teszteltek. A barátnők pár évvel ezelőtt találkoztak egy keresztény vallási felekezetben, azóta szinte elválaszthatatlanok egymástól, de így kettesben, igazi barátnős hétvégén eddig még nem voltak. Kalandokkal, izgalmakkal teli hétvégéjüket kár lenne kihagyni, ahogy az új régió első két induló szállodáját is. Ha viszont valami oknál fogva lemaradtál volna az adásról, és kíváncsi vagy az új régió első két hotelére, akkor az adást bármikor visszanézheted az RTLMost!-on.

Vasárnapig szavazhatsz az Északkelet-Magyarországi régió első két indulójára!

Bea és Anikó vasárnap ezt a két szállodát próbálta ki. Szavazz a neked legjobban tetszőre!

Hotel Kelep***superior

A szálloda közvetlenül a Tokaji hegység lábánál, zöld környezetben, a sport-, és a horgászturizmusáról is ismert Bodrogtól csupán 100-200 méterre, Tokaj központjától alig 2 km-re helyezkedik el. A település egyetlen konferencia és wine style szállodája nevét, a műemlék jellegű kéményen fészkelő gólyapárról kapta, akik minden évben visszatérnek, amint beköszönt a tavasz. A hotelhez wellness részleg is tartozik, ahol jakuzzi, fittness terem, finn-, és infraszauna áll a vendégek rendelkezésére. Ha a nemzetközi, vagy épp a helyi hagyományokra is specializálódott konyha a kedvenced, akkor itt pont megtalálod az ínyedre valót egy-egy zamatos pohár tokaji társaságában. Rajongsz a borokért? Akkor neked találták ki a szervezett bortúrákat, pincelátogatásokat. Erről bővebb tájékoztatást a szálloda recepcióján is kérhetsz.

További információ: www.hotelkelep.hu

Hunguest Hotel Palota****superior

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják! A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk: https://hotelpalota.hu/

Szavazz és nyerj wellness hétvégét augusztusban is!

Voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére vasárnap délig. Fontos, hogy arra a hotelre szavazz, amelyik neked jobban tetszik! Érdemes ezt megtenni, hiszen a szavazók közül kerül ki az a szerencsés nyertes, aki egy egész wellness hétvégét tölthet majd el abban a hotelben, ahova szavazatát leadta.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!