Utazás

Elképesztő, milyen trükkökkel lopják az autókat: 4 csapda, amit rendszeresen bevetnek a tolvajok

Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba. Íme, 4 technika, amit előszeretettel vetnek be, hogy eltulajdonítsák mások járműveit.

Csökkenő tendencia

Összesen 561 darab gépjárműre, ebből pedig 351 személyautóra adtak ki körözést tavaly – árulta el az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a vezess.hu kérésére. Az elmúlt három évben tapasztalt látványos csökkenés után úgy tűnik, az autólopások száma ismét növekedésnek indult. Érdemes hét megismernünk a tolvajok leggyakoribb trükkjeit, hogyha szembetalálkozunk egy hasonló helyzettel, időben tudjuk reagálni. A BrightSide csokorba szedte a legelterjedtebb „szakmai” módszereket, amelyeket előszeretettel vetnek be a bűnözők vagy az autónk vagy az abban hagyott értékeink megszerzésére.

autólopás, tolvaj, trükkös lopás, sofőr, autóvezető

Mutatjuk, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!