Megdöbbentő üzenetek - Ezt jelenti, ha álmodban utazol

Eltöprengtél már azon, mit jelenthet az, mit üzenhet a tudat alattid azzal, ha álmodban kocsit vezetsz, repülőn vagy hajón utazol, egyáltalán maga az utazás? Kinyomoztuk mit jelentenek ezek az álmodban!

Magáról az utazásról álmodni

Ha eleve arról álmodsz, hogy már el is utaztál, az arra utal, ha egyhangúnak, szürkének látod, illetve éled meg az életedet és elvágyódsz belőle. Izgalmakra, kalandra, kihívásra van szükséged. A térség, ahová utaztál, árulkodik arról, hogy mire vágysz. Például a vidéki helyszín egy csendes, békés hely utáni vágyat jelképez, ahol magad lehetsz, míg a nyüzsgő város a pezsgő élet utáni vonzalmadat hozza felszínre.

Autó

Ha autót vezetsz, jelentheti azt, hogy több térre és szabadságra vágysz, hogy a magad ura lehess és biztos kézzel irányíthass. Nőként alapvető vágy, hogy mások elismerjenek és tiszteljenek, mert érzed, hogy többre vagy képes, de nem mered ezt megmutatni. Amennyiben az autó nem akar indulni, az utalhat belső félelmekre vagy arra, hogy valami gátol az előrehaladásban. Esetleg figyelmeztetés, hogy elfelejtettél valamit. Ha az autó lerobban, akkor tartasz a csalódástól, a kudarctól, attól, hogy mindaz, ami jó körülötted, egyszer csak véget ér. Ha az autót nem tudod irányítani, akkor lehet, hogy kicsúsznak a dolgok a kezeid közül. Hogyha az autó magától megy, akkor valószínűleg túl élénk a fantáziád és ez sokszor bekavarhat a mindennapjaidba és a kapcsolataidba. Az autó egyre gyorsabb haladása jelezheti az akaratosságot és a megállíthatatlan törtetést a célok elérésre felé. Ám a lelassuló jármű – amiben te haladnál előre – görcsös akaratosságról mesél.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!