3 napod van hogy kipróbáld – Budapestre jön az egyik legmenőbb étterem

2018. május 17-20 között a legjobb ételeket ízlelheted meg.

Az idei pünkösd hétvégén megrendezett gasztrofesztivál kihagyhatatlan hely lesz az ízek szerelmeseinek, ugyanis a megújult Millenárison az ország legjobb ételei sorakoznak majd fel. Gombóc, kaviár, és pezsgő, minden, ami szem-szájnak ingere.

Magyarország összes íze

Az idén is megrendezésre kerülő OTP Gourmet fesztivál két témát jelölt meg, a gombócot és a kaviárt, ezek mellé pedig most még ital is társul, ami nem más, mint a pezsgő. A rendezvény azért is nagyszerű, mert 3 nap alatt lehetőségünk nyílik végigkóstolni az ország legjobb éttermeit anélkül, hogy utazgatnánk. Michelin-csillagos éttermek, a vidék legjobbjai, és számos új étterem fog felsorakozni májusban.

Fotó:Instagram/gourmetfesztival

Nemzetközi sztárok is jelen lesznek

Idén már nem csak a környező országok sztárséfjei látogatnak el a Millenárisra, de Latin Amerika legjobb női séfje, Kamilla Seidler, aki a Noma társtulajdonosa, valamint Isztambul egyik legjobb étterme, a Neolokal executive séfje, Maksut Askar is jelen lesz. És ha ez nem lenne elég, a 2 Michelin–csillagos Steirereck, a világ 10. legjobb éttermének tulajdonosa, Heinz Reitbauer is eljön a fesztiválra csodálatos ízeivel, ráadásul jelenleg ő a legjobb osztrák séf, és egy igazi élő legenda.

Fotó:Instagram/gourmetfesztival

Okostelefonnal is lehet majd fizetni

A rendezvény igyekszik mindenben a legjobbakat nyújtani a látogatók számára, így lehetőségünk lesz okostelefonnal is fizetni a bankkártya mellett. Mobilon a Simple appon keresztül lehet majd vásárolni, ráadásul nem is kell hozzá számlaszám, elég egy digitalizált bankkártya. Ezzel gyorsabb, kényelmesebb, és egyszerűbb is lesz a fizetés a fesztiválon.

Kiderült – Ez a hely lett a világ legélhetőbb városa

Ismét ez a város lett a győztes.

Fotó:Instagram/simplepayusa;Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!