Sztárok

Wolf Kati elárulta, melyik volt a legjobb születésnapi ajándék, amit valaha kapott

Egyre több a gyertya a szülinapi tortán, az énekesnő mégsem foglalkozik az öregedéssel.

Édesanyja a példa előtte

A nők általában az évek előrehaladtával egyre kevésbé szeretik hangsúlyozni a korukat, ám Wolf Kati másképp vélekedik. Az énekesnő 46. születésnapja alkalmából őszintén mesélt a HOT! magazinnak az idő múlásához fűződő viszonyáról. „Soha nem volt porondon a családunkban, hogy az öregedéssel foglalkozzunk. Anyu természetes szépség, aki anyaként és feleségként is teljes életet él. Az ő példáját követem, és a lányaim is ezt látják” – árulta el az énekesnő, aki szerint napjainkban nem az öregedés az egyetlen dolog, ami aggodalomra adhat okot. „Ebben a „filteres” világban egyre fontosabb hangsúlyozni az egészséges önértékelést. Ezt szeretném a lányaimban is megerősíteni. Negyven fölött már látom magamon az idő múlását, de nem akarok harcolni a szarkalábakkal” – mondta el az énekesnő.

Azt, hogy Kati nem foglalkozik a korával, bizonyítja a tény, hogy karrierje 37 éves korában indult be igazán, amikor feltűnt az X-Faktor című tehetségkutatóműsorban.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető családjának életében hamarosan véget ér egy korszak.

Leadfotó: instagram.com/wolfkatiofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.