Whitney Houston sokéves titkát vitte a sírba: ezért volt mindig szomorú a legendás énekesnő

Whitney Houstonnak nem volt könnyű élete. Bár a tehetségének köszönhetően sikert sikerre halmozott, a karrierje pedig az egekig szárnyalt, valójában a magánélete tele volt szomorúsággal és áldozathozatallal.

Csak a halála után derültek ki a legféltettebb titkai

A többszörös Grammy-díjas díva rengeteg felejthetetlen, örök klasszikus dallal lopta be magát az emberek szívébe, ám karrierjének utolsó szakasza már nem csak a rivaldafényről és a sikerről szólt. Az énekesnő életét beárnyékolták a kábítószerek, valamint a szintén drogproblémákkal küzdő Bobby Brownnal kötött viharos házassága. A baj szinte ott volt a levegőben és 2012-ben be is következett a tragédia. Whitney élete során sok mindent eltitkolt a nagyvilág elől, a rajongóinak pedig fogalma sem volt arról, hogy mély szomorúságot élt át a mindennapokban – ám nem csak a kudarcba fulladt házassága és a függősége miatt. További részletek a galériában!

A 2017-ben bemutatott Whitney: Can I Be Me című dokumentumfilm készítői elhatározták, hogy elmélyülnek Whitney viharos életének részleteiben és kiderítik az igazságot a néhai énekesnőről. Nick Broomfield rendező arra kereste a választ, hogy a kábítószerfüggőségen túl, milyen lelki okok vezettek a díva halálához.
Kattints a további képekért!

Szörnyű, hogy mit élt át a világhírű énekesnő!

Leadfotó: Profimedia

Oldalak