Sztárok

Vége a titkolózásnak: megmutatta húsz évvel fiatalabb szerelmét a népszerű magyar énekesnő

Lassan két éve, hogy Völgyi Zsuzsi és választottja, Tamás egymásba szerettek, és azóta is mesébe illő a párkapcsolatuk. A közismert énekesnő most először mutatta meg a nyilvánosságnak két évtizeddel fiatalabb partnerét.

Nem várt adománnyal kárpótolta a sors: ismét szerelmes a magyar zenei előadó

Miként azt a Blikk cikke is felidézi, a 45 esztendős magyar énekesnő, Völgyi Zsuzsi már 2020-ban elárulta: válságba jutott a házassága. A koronavírus-járvány időszakában azonban felcsillant a reménysugár: a zenei előadó és férje talán mégis visszatalálhatnak egymáshoz. Nem így történt - a Romantic együttes énekesnője 2021 novemberében jelentette be, hogy szeretne végleg kilépni a házasságából, ugyanis kislánya édesapjával való kapcsolata immáron menthetetlen. Akkor Völgyi Zsuzsi úgy fogalmazott: készen áll arra, hogy tiszta lappal új életet kezdjen, ugyanis lezárta a múltját. Az énekesnőt azóta újra eltalálta Ámor nyila, ám ezúttal nem a saját generációjából választott partnert magának: jelenlegi társa, Tamás húsz évvel fiatalabb a népszerű előadóművésznél, a korkülönbség azonban egyetlen másodpercig sem állhatott szerelmük útjába. Most végre megtört a jég, és Völgyi Zsuzsi megmutatta, ki is rabolta el a szívét két évvel ezelőtt.

Az énekesnő új szerelme nem más, mint Kökény Tamás zenész, aki 2016-ban megnyerte a köztévé komolyzenei tehetségkutató műsorát, a Virtuózokat. Völgyi Zsuzsi pár napja egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban közös fotót is posztolt választottjával.
Kattints a további képekért!

Kocsis Paulina az X-Faktor óta is rendszeresen koncertezik és továbbra is életének középpontjában a zene áll.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.