Sztárok

Vlagyimir Putyin titkos szeretője egy igazi bombázó: így néz ki a nő, aki állítólag elcsavarta az orosz elnök fejét

A mai napig nem tudni, mi igaz a pletykából, miszerint Alina Kabajeva hosszú éveken át az orosz elnök, Putyin titkos szeretője volt, ám annyi bizonyos, hogy igazán csinos nőről van szó.

Az orosz elnök titkos élete

Vlagyimir Putyinról jó néhány privát dolgot lehet tudni: szívesen jár-kel a vadonban, ha arról van szó, még egy tigris elejtésében is segít, rendszeresen búvárkodik és lovagol, egyszóval afféle alfahím, aki egyébként még fekete öves dzsúdó mester is. Az orosz elnök nem fecseg a magánéletéről – Putyin viszonyairól és szerelmeiről épp ezért nem sokat tudni, hiszen a vezető sosem beszél, nem nyilatkozik semmi olyanról, amellyel esetleg támadási felületet jelenthetne számára. Így azt sem tudni pontosan, hány gyermeke van, meddig élt házasságban vagy hogy épp most van-e valakije. Évekkel ezelőtt azonban bizony róla is szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint felesége mellett van egy titkos szeretője is, aki nem más, mint az egykori ritmikus gimnasztikázó, Alina Kabajeva. És hogy ki is ő pontosan? Galériánkban mutatjuk!

Putyin, a rendelkezésre álló információk szerint még 1983-ban vette feleségül Ljudmilla Alekszandrovna Skrebnyevát, akitől két lánya, Marija Putyina és Katyerina Putyina született – az orosz elnök végül 2013-ban vált el feleségétől.
Kattints a további képekért!

A Beach Boys nevű zenekar óriási sikereket érhetett volna el, ha a tagok élete nem torkollik tragédiába: az együttest három testvér alapította, Brian, Dennis és Carl Wilson, azonban Dennist és Carlt idejekorán elragadta a sors sötét fintora.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.