Sztárok

Vlagyimir Putyin ismét apai örömök elé néz: az elnöknek szeretőjétől születik gyereke, nagyon rosszul fogadta a hírt

A 69 éves orosz elnök a hírek szerint egyáltalán nem örült annak, amikor kiderült, hogy szeretője, Alina Kabajeva várandós.

A nem is olyan titkos szerető

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Vlagyimir Putyin magánéletéről nemsok biztos információ látott napvilágot az elmúlt években, pletykák azonban igen: azt nem tudni pontosan, hogy az orosz elnöknek hány gyermeke is van, meddig élt házasságban, esetleg hogy épp most van-e valakije, de egy dolog biztos. Putyin a rendelkezésre álló információk szerint még 1983-ban vette feleségül Ljudmilla Alekszandrovna Skrebnyevát, akitől két lánya, Marija Putyina és Katyerina Putyina született – a vezető végül 2013-ban elvált feleségétől, a különválás után pedig azt nyilatkozta, addig nem nősül meg, míg volt neje nem köt újra házasságot valakivel. A frigy állítólag egy fiatal sportolónő, Alina Kabajeva miatt ért véget, aki teljesen elcsavarta Putyin fejét: megismerkedésük idején a nő 28 éves volt, gyönyörű, és ritmikus gimnasztikával foglalkozott, amiben igencsak jeleskedett is. Nos, az elnöknek állítólag 30 évvel fiatalabb tornász szeretőjétől már van két gyermeke, most pedig úton van a harmadik is, aminek Vlagyimir nem örül túlságosan…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.