Sztárok

Ennyire nagy a baj? Az ukrán katonai hírszerzés vezetője bizarr dolgot állít Vlagyimir Putyinról, bizonyítéka is van rá

Kirjrilo Budanov vezérőrnagy szerint az orosz elnök betegségét és rossz egészségügyi állapotát már több alkalommal is megpróbálta leplezni a nyilvánosság előtt, ám ez nem sikerült neki, ugyanis a férfi szerint ha jobban megnézzük a Putyin megjelenéseiről készült képeket, akkor egy érdekes, leleplező dolgot szúrhatunk ki a fotókon.

Nagybeteg az erősnek hitt elnök?

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, miszerint Vlagyimir Putyin egészsége egyre csak romlik: rossz állapotának hátterében a különböző információk szerint többféle betegség is állhat, egy azonban biztos, a vezető hogyléte nem túl biztató. Kiderült, hogy az orvosok azt javasolták Putyinnak, hogy ne vállaljon hosszú ideig tartó, nyilvános szerepléseket, sőt mi több, egy jelentés szerint az elnök júniusban egy megbeszélés után még rosszul is lett katonai vezetői előtt. A híresztelések alapján tehát a vezető nagyon beteg, a nyugati médiumok szerint pedig már csak néhány hónapja lehet hátra: pletykálnak arról, hogy Vlagyimirnak vérrákja van, de az is felmerült már, hogy Parkinson-kórban szenved, így sem fizikailag, sem pedig szellemileg sincs jól. Hogy mi a pontos igazság, az valószínűleg sosem derül ki, ám a találgatásoknak most felerősítheti az ukrán katonai hírszerzés vezetőjének, Kirjrilo Budanovnak az állítása is, miszerint a vezető az utóbbi időben dublőröket használt nyilvános megjelenései során, hogy titkolja egészségügyi problémáit – írja a New York Post.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.