Sztárok

Végre megtörte a csendet Vitray Tamás: a legendás tévés elképesztő kulisszatitkot árult el a házasságáról

Mi a tökéletes házasság titka? Erre az egyszerűnek tűnő, mégis elgondolkodtató kérdésre válaszolt a magyar televíziózás óriása.

Negyedszer is kimondta a boldogító igent

Nemrégiben az egész országot meglepetésként érte a hír: negyedszerre is megnősült a 91 éves Vitray Tamás, a honi televíziózás élő legendája. Jelenlegi nejével, Évával régi ismeretség fűzi őket össze, a kapcsolatuk azonban akkor fonódott szorosabbra, amikor szomszédokká váltak. Mióta elvált harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, Vitray csak ritkán enged betekintést a magánéletébe, ezért beletelt némi időbe, míg kiderült, hogy a televíziós szíve ismét foglalt. Azt viszont csak kevesen gondolták volna, hogy a legendás médiaszemélyiség negyedszerre is kimondhatja a boldogító igent. Pedig megtörtént, sőt a friss házasok azóta már páros interjút is adtak. Egyvalamiről azonban eddig még nem beszéltek: a jó házasság titkáról.

Vitray a Best magazinnak adott friss interjújában arról beszélt, hogy sokszor nehezen viselte el a környezete, ám ő csak magát adja, s nincs ez másképp most, negyedik házasságában sem. „Én mindenesetre kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni... vagy bejön, vagy nem. Nyolcvanhét évesen váltam, és most kilencvenegy vagyok, de úgy gondolom, mindez nem az évektől függ” - fogalmazott a tévés.
Kattints a további képekért!

Nánási Pálból előtörtek az elfojtott érzelmek. Úgy néz ki, ilyen hatással van rá, amíg Ördög Nóra távol van.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.