Leszbikus nőt vett feleségül a színész, aki élete végéig titkolta biszexualitását: lányának végül elárulta, hogy férfiakkal is ágyba bújt

Vincent Price korának egyik legkeresettebb színésze volt, ám magánélete is legalább annyi pletykát szolgáltatott az embereknek, mint kiválósága a mozivásznon.

Háromszor is megnősült

Vincent Price-ról hamar kiderült, hogy bizony ért a színészmesterséghez: legismertebb szerepeit brit és amerikai horrorfilmekben alakította, de sokat szerepelt háborús, bűnügyi és kémfilmekben is, jellegzetes orgánuma miatt pedig idősebb korában keresett hangszínész is vált belőle, számos animációs alkotáshoz adta hangját. Karrierje során több mint 100 filmben játszott, így nem meglepő, hogy a hollywoodi hírességek sétányán két csillagot is kapott, egyiket mozifilmes, másikat pedig televíziós munkásságáért. Mégsem feltétlenül csak és kizárólag tehetsége volt az, amiért a címlapokon landolt: a sajtó magánéletét is figyelemmel követte, amiben volt izgalom bőven. Vincent háromszor nősült, de mint az utólag kiderült, a színész nem csupán a nőkkel bonyolódott kapcsolatba: a férfiakat sem vetette meg, erről számos pletyka keringett, melyek akkor váltak valódi, hiteles információkká, amikor Price lánya a nyilvánosság előtt felfedte, hogy apja korábban bevallotta neki, hogy férfiakkal is ágyba bújt.

Vincent tehát háromszor nősült: első felesége Edith Barrett színésznő volt, akitől egy fia, Vincent Barrett Price született – a fiúból költő és újságíró lett. Második házasságát egy jelmez- és divattervezővel kötötte, akitől megszületett egyetlen lánya, Victoria, aki író és előadóművész lett.
Kattints a további képekért!

Milo Ventimiglia alaposan megváltozott az évek során: a helyes tinifiúból sármos férfivé nőtte ki magát, közel a 45-höz is brutálszexi.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak