Ajándékot vitt haza Katalinnak és gyermekeiknek Vilmos: ezt kapta a család a hercegtől

Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Wales hercege személyesen adta át a meglepetést

Május 13-án III. Károly király ceremoniális keretek közt átadta a hadsereg légihadtestének vezérezredesi címét Vilmos hercegnek a Middle Wallopban található Army Aviation Centerben. Az esemény azért volt igazán különleges, mert apa és fia hónapok óta most először mutatkozott együtt nyilvánosan, ugyanis a rákbetegséggel diagnosztizált uralkodó az elmúlt időszakban a gyógykezelésre összpontosított. A történést Judi James testbeszéd-szakértő vette górcső alá, a két férfi gesztusaiból, továbbá magatartásából megállapította, hogy kapcsolatuk megváltozott – erről itt írtunk bővebben. Noha a trónörökös katonai kinevezésekor Katalin hercegné nem tudott jelen lenni, hiszen jelenleg preventív kemoterápiát kap, róla sem feledkeztek meg; részletek a galériában!

III. Károly a rákbetegsége miatt csak ritkán vállal nyilvános szereplést, a hétfői ceremóniát azonban nem hagyhatta ki, hiszen ő adta át fiának a kinevezést. Katalin hercegnének azonban sajnos otthon kellett maradnia.
Kattints a további képekért!

Vilmos hercegnek is szüksége van egy kis lendületre a hétfő reggeleken, hogy felkészítse magát az előtte álló hétre, módszere viszont meglehetősen szokatlan.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Bármennyire is szórakoztató kipróbálni a legújabb hajtrendeket, néha a legjobb döntés az, ha olyan frizurát választasz, amely a leginkább illik a hajtípusodhoz. Vannak bizonyos frizurák, amelyek...
Lifestyle
A Bika legyen óvatos, különben tönkremehet ma egy régi barátsága. Napi horoszkóp.
Sztárok
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei, Marion és Tabitha, nemrég ünnepelték 15. születésnapjukat, a lányok kész nőkké cseperedtek az eltelt évek során.