Sztárok

Vilmos és Katalin nem kegyelmez Harryéknek: a walesieknek elegük van Meghanékból, fontos döntést hoztak velük kapcsolatban

A jövendőbeli uralkodópár úgy döntött, idén még egy képeslapot sem küldenek Harryéknek, amiért a sussexiek ennyire bemocskolták a család nevét.

Karácsonykor robban majd a bomba?

Harry és Meghan Netflixen futó dokumentumfilm-sorozatának meglett a hatása: a brit királyi családban a produkció miatt állítólag nagyobb a feszültség, mint korábban, ugyanis sem Károly, sem pedig Vilmos nem tudja, mi legyen a következő lépés. A király és a trónörökös ugyanis szeretné, ha elülne már a vihar körülöttük, ami Harry és neje miatt alakult ki, ám a palota forrásai szerint sejtelmük sincs, mivel hallgattathatják el a sértődött herceget és feleségét. Éppen ezért a karácsony is egészen máshogyan alakul majd a famíliában, mint eddig: Harry és Meghan szinte biztosan nem vesznek majd részt a közös, családi összejövetelen Sandringhamben, helyette az Egyesült Államokban töltik az ünnepeket négyesben. Senki sem tervezi tehát, hogy meglengeti a fehér zászlót a béke jeleként: Harryék azt várják, hogy a palota kérjen tőlük bocsánatot, míg Károlyéknak eszük ágában sincs ezt tenni, ugyanis úgy gondolják, a herceg és Meghan azok, akik különcködésükkel botrányt szítottak. Katalinnak és Vilmosnak is elege van már a drámából az informátorok szerint, így el is döntötték, hogy idén még egy képeslapot sem küldenek Harryéknek – írja a Cheet Sheet, egy valamit azonban hajlandóak megtenni velük kapcsolatban.

Vilmosék állítólag eldöntötték, hogy idén nem küldenek karácsonyi lapot vagy ajándékot Meghannak és Harrynek, ám egy karácsonyi hagyománnyal nem szakít a walesi pár a gyerekek miatt.
Kattints a további képekért!

Mint kiderült, nem a véletlen műve, hogy Archie és Lilibet sem szerepel az idei karácsonyi fotón…

Leadfotó: MTI/EPA/Robert Perry

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.