Hollywoodi botrányhősök, akik pillanatok alatt lecsúsztak a lejtőn: ma már csak siratják egykori karrierjüket

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

Saját maguknak köszönhetik, hogy feketelistára kerültek

Hollywood tele van számtalan sikertörténettel, melyek okot adnak arra, hogy mi magunk is elhiggyük néha: tehetséggel, no meg persze egy kis szerencsével bárki esélyt kaphat a hírnévre. Persze a csillogó felszín alatt sokkal több minden húzódik a celebség mögött, és elég egy félresikerült mozdulat, egy meggondolatlan elszólás vagy egy „rosszkor volt rossz helyen” pillanat, és a nemrég még sztárként ünnepelt illető azonnal a süllyesztőben találhatja magát. A hírességek világában pedig felesleges titkolózással próbálkozni: aki egyszer nemzetközileg ismertté válik, örökre búcsút mondhat a privát szférának, hiszen bármit tesz, azonnal milliók tudomására jut – az internet korában mindez két kattintással, már néhány másodperc alatt meg is történik, visszaútra pedig nincs lehetőség. Van is néhány olyan világsztár, akik hosszan tudnának mesélni erről: íme, 10 híresség, akik tönkretették a saját karrierjüket!

Mel Gibson egykor Hollywood egyik legkeresettebb színésze volt, akit sorra érték a felkérések világhírű akciófilmek készítőitől. Ma már azonban nagyítóval kell kutatni a népszerűsége után: a híresség nevét több botrány és balhé is befeketítette, hiszen agresszív, rendbontó viselkedésével számtalanszor váltott ki az emberekből – no meg persze a producerekből – ellenszenvet. Részegen verekedett, megvádolták családon belüli erőszakkal, ráadásul zéró toleranciát képvisel a keresztény hiten kívül minden más vallással kapcsolatban. Nem meglepő, hogy ma már senki sem akar vele együtt dolgozni…
Kattints a további képekért!

Poéngyárosok, született zsenik és pszichopaták - vajon az őket fantasztikusan alakító színészek személyisége miért lehet éppen az ellenkezője ezeknek?

Leadfotó: 123rf

Oldalak