Ez lenne formás alakjának titka? Victoria Beckham 25 éve ugyanazt eszi: a focistafeleség ezen a koszton kívül mást sosem hajlandó fogyasztani

A River Cafe's Table 4 podcastjában David Beckham elárulta, hogy felesége, Victoria a Spice Girls-korszak óta minden nap ugyanazt az egyfajta ételt eszi. Talán ez a titka annak, hogy a divattervező és üzletasszony közel 50 esztendősen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt?

Minden nap ugyanazt készíti magának

Victoria Beckham szakértelme és stílusérzéke hosszú évek óta meghatározó befolyással bír a divatvilág alakulására, emellett nők millióit inspirál nap mint nap. A világ egyik legnagyobb sztárfocistájának felesége által létrehozott kollekciók kiemelkedően magas színvonalúak, valamint újabb és újabb irányzatokat teremtenek, miközben ő maga is a divatikonok elit körében foglal helyet. Mindemellett ráadásul szemmel láthatóan egyáltalán nem fog rajta az idő, sőt: 49 évesen is csúcsformában van, ami nem meglepő, hiszen rendkívül egészséges, aktív életmódot folytat – férje szerint azonban nem csupán a rendszeres testmozgásban rejlik a titok, Victoriában ugyanis óriási akaraterő és elszántság rejlik, melyet jól bíizonyít az is, idestova 25 éve ugyanazt az étrendet követi. Részletek a galériában!

A The River Cafe nevű átterem alapítója és tulajdonosa, Ruth Rogers podcastműsorában szokott beszélget leghíresebb törzsvendégeivel az étkezéshez fűződő viszonyukról, gasztronómiai élményeikről, és úgy általában az ételek szeretetéről.
Kattints a további képekért!

Az egykori sztárfocista még a kétezres évek elején került meglehetősen zsenáns helyzetbe: a bulvárlapok akkor azt híresztelték róla, hogy a személyi asszisztensével csalja a feleségét. Húsz év után ismét a figyelem középpontjába került a régi história.

Leadfotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.